Pengikut

Isnin, 22 Jun 2009

KERAJAAN PERPADUAN....CUBALAH DULU DI PERAK


MUNGKIN DS NAJIB (PM) IKHLAS DALAM USAHA BELIAU UNTUK MEMBENTUK KERAJAAN PERPADUAN DALAM KEADAAN UBN NAMPAK SEMAKIN SUKAR DALAM POLITIK MALAYSIA.
1 MALAYSIA,RAKYAT DIDAHULUKAN,PERCAPAIAN DIUTAMAKAN DAN KERAJAAN PERPADUAN, BOLEH DIBENTUK DI PERAK. INILAH MASANYA DS NAJIB SERTA PIMPINAN PAKATAN RAKYAT INGIN MELAKSANAKAN RAKYAT "DIDAHULUKAN".
DENGAN MENGAMBIL KIRA KEMELUT POLITIK PERAK YANG TIADA KESUDAHANNYA, APA SALAH UMNO,MCA,DAP,PAS, BEBAS SERTA PKR MEMBENTUK SEBUAH KERAJAAN DEMI RAKYAT PERAK.
PALING TIDAK PUN, KRISIS POLITIK DAPAT DISELAMATKAN SERTA RAKYAT BOLEH DIDAHULUKAN..KAN..!
PILIHLAH MB BARU ( BUKAN ZAMRI)
BARISAN EXCO KERAJAAN NEGERI , 2 BEBAS, 2 BN,2 PKR,2 PAS, 2 DAP.
( KERAJAAN PERPADUAN) BELUM CUBA BELUM TAHU...!


2 ulasan:

  1. Berhat-hatilah bilamana menulis blog. Tulis dengan ilmu & iman.

    "Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan daripada sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian daripada sangkaan itu berdosa, dan janganlah kamu mengintip, mencari-cari kesalahan dan keaiban orang, dan janganlah sesetengah kamu mengumpat sesetengahnya yang lain. Apakah seseorang daripada kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (jika demikian keadaan mengumpat) Maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan tersebut) dan bertakwalah kamu kepada Allah, sesungguhnya Allah Penerima taubat lagi Maha Mengasihani. " (Al Hujurat ayat 12)

    View Profile: Rantong™

    BalasPadam
  2. TERIMA KASIH ATAS KOMEN TUAN TERHADAP APA YANG SAYA TULIS...

    BalasPadam