Pengikut

Khamis, 27 Mei 2010

CERITA 410 RINGGIT...

PERAKKUME


teman nak ke Kelantan Darul Naim tengahari ni...pi Kongres...sebagai Pemerhati je...oh ya ! semalam YB Yunus ada buat PC tentang Faizal n The Gang...kes nak lompat...setakat ni belum la ada berita penafian daripada kesemua mereka yang buat "dealing" dengan Jamal...Jamal di Indon sekarang ni...mungkin tangguh dulu le kot?

Kalau ikut ceritanya...pada 22hb ari tu deme semua jumpa Jamal di Hillcity Ipoh...yang menghairankan macam Pengarah DUN Hulu Kinta
( Arrafat ) boleh terlibat sama...daripada maklumat yang boleh disahkan...setiap sorang dibagi duit minum-minum RM 205.00...cuma katanya Faizal je dapat lebih sikit RM 410.00 ...kalau RM250 ribu sedap juge telinga mendengornya...rasanya kalau deme melompat pun...itu je le harga deme semua...

Yang terlibat...Sdr Mat Hasni -Tim Ketua AMK Lumut, Megat- Ketua AMK Ipoh Timor, Adam bekas - Tim Ketua AMK Kuala Kangsar, Araffat- AJK AMK Tambun, Rosli -bekas Ketua AMK Kampar dan Hussin- Tim Ketua AMK Parit , pak sedara Faizal...ayam terlepas tangan bau tahi...itu yang kome nak sangat !!

Dan teman ada cuba sms dengan Faizal...beliau boleh mengatakan beliau tak terlibat dalam pertemuan tersebut...saksi ada yop ! jangan nak jadi penipu la..siapa ada rakaman perbualan lagi...haha ! nak lari mana..

Kesian deme semua....
Kepada perwakilan PKR yang nak kelantan...hati-hati memandu...dan selamat berkongres.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan